Articles

Kapcsolat

Sejtterápia Klinikai Központ

Igazgató: Dr. Hunyadi János, egyetemi tanár
Cím: Debrecen, Nagyerdei körút 98.
Levelezési cím: 4012 Debrecen, Pf: 34.
Tel: 06-52-534-402
Fax: 06-52-534-403
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.sejtterapia.hu

 

Jognyilatkozat

Ezen az oldalon a jelen honlapra látogató Internet felhasználókra vonatkozó jogi utasítások találhatók.

  • E honlap tulajdonosa és működtetője a Sejtterápia Klinikai Központ Kft (a továbbiakban: Sejtterápia). A Sejtterápia által a honlapon elhelyezett anyagokat, beleértve a védjegyeket és a domain neveket, a szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik, és azokat a Sejtterápia birtokolja, vagy használatukra jogosult.
  • Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlap látogatása révén ön elfogadja az alábbiakban leírtakat, melyeket a Sejtterápia megváltoztathat. Ez vonatkozik mind a regisztrált, mind a nem regisztrált felhasználókra.
  • A Sejtterápia előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlapon található anyagokat vagy azok egyes részét másolni, reprodukálni, megváltoztatni, újrapublikálni, feltölteni, módosítani, továbbítani, vagy bármi módon teríteni, felhasználni, nyilvánosságra hozni. A honlap tartalma kizárólag személyes használatra tölthető le, nyomtatható ki, az oldalakon a szerzői jogra, illetve szellemi tulajdonra vonatkozó megjegyzések megőrzése és feltüntetése kötelező.
  • A honlapra feltett információk, különösen a pénzügyi információk, nem tekinthetők befektetésre ösztönző felhívásnak, nem foghatók fel úgy, mint hirdetés, vagy nyilvános ajánlattétel.
  • A Sejtterápia nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért, és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a Sejtterápia, sem a honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.
  • A Sejtterápia nem felel olyan, mások által üzemeltetett honlapokért, amelyek a Sejtterápia honlapján keresztül érhetők el. Nem áll módunkban ellenőrizni ezen idegen honlapok tartalmát, amelyek a Sejtterápiá-tól teljesen függetlenek. A honlap és az idegen honlap közötti kapcsolat létezése semmiképpen nem jelenti azt, hogy az Sejtterápia bármi módon is elfogadná a honlap tartalmát vagy azt, amire a tartalmat esetleg felhasználják.
  • A Sejtterápia a számára elküldött információkat nem őrzi meg, feltétlen válaszadási kötelezettséget nem vállal.
  • A Sejtterápia honlapján található képek kizárólag tudományos ismeretterjesztő célt szolgálnak.
  • A Sejtterápia a honlapján található valamennyi információval kapcsolatos minden jogát fenntartja.
  • A Sejtterápia honlapjának tartalmáért kizárólag a Magyarország területén érvényes jogszabályi rendelkezések keretei között vonható felelősségre.